Profiteer van korting op onze zomercollectie!

De opruiming gaat weer van start bij Koedijk Mode! Gedurende deze periode willen we je de mogelijkheid bieden om jouw garderobe aan te vullen met prachtige items, terwijl je profiteert van onze aantrekkelijke stapelkorting.

Hoe werkt het?

  • Op de aankoop van 1 artikel ontvang je 20% korting. Of het nu gaat om een jack, colbert, broek of trui, je kunt er zeker van zijn dat je een uitstekende deal krijgt.

  • Wanneer je kiest voor 2 artikelen, wordt jouw voordeel nog groter. Op beide items ontvang je nu maar liefst 25% korting. Combineer bijvoorbeeld een elegante colbert met een bijpassende broek voor een complete, geraffineerde look.

  • Ben je op zoek naar een complete transformatie van jouw kledingkast? Dan hebben we goed nieuws! Bij aankoop van 3 artikelen of meer kun je genieten van 35% korting. Dit is dé kans om jouw garderobe uit te breiden met meerdere hoogwaardige items uit onze collectie.

Bovendien bieden we een speciale korting van 15% op polo’s, korte broeken, shirts met korte mouwen én T-shirts. Deze essentiële zomerstukken zijn perfect voor de warme dagen en zullen een verfijnde casual uitstraling garanderen.

Wij streven ernaar om jou als gewaardeerde klant tevreden te stellen met onze exclusieve collectie en uitstekende service. We nodigen je daarom van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel, waar ons deskundige team voor je klaarstaat om je te adviseren en te assisteren bij je aankopen.

Graag tot snel!

Bekijk hier ons lookbook

* Zolang de voorraad strekt. Uitgezonderd voorraadartikelen, maatwerk en nabestellingen.