Blog

Tips om jouw kleding als nieuw te houden

kledingonderhoud

Ken je dat? Dat je bloes verkleurd is, of dat je trui begint te pluizen? Natuurlijk gaat kleding niet eeuwig mee, maar er zijn wel maatregelen die je kunt treffen om de levensduur van jouw kleding te verlengen. Wij geven een aantal tips.

Vijf tips om het perfecte trouwpak te vinden

Het perfecte trouwpak

De locatie voor je bruiloft is geregeld, je aanstaande heeft de jurk van haar dromen gevonden en de uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar jouw trouwpak.

De perfecte stoffen voor in de zomer

Het is zomer wat betekent dat het steeds warmer wordt. Om je hoofd koel te houden is het fijn om luchtige kleding te dragen. In deze blog bespreken wij welke stoffen geschikt zijn om te dragen tijdens de zomermaanden.

Naar welke gelegenheden kan ik mijn trouwpak dragen?

Blog - Naar welke gelegenheden kan ik mijn trouwpak dragen?

Een trouwpak is waarschijnlijk één van de kostbaarste items in je garderobe. Toch ervaren veel mannen obstakels bij het dragen ervan na de huwelijksdag. In deze blog geven wij tips om je trouwpak zo te stylen dat je deze ook bij andere gelegenheden kunt dragen.

Hoe jij je warm en modieus kunt kleden deze winter

Blog - Tips hoe jij je warm en modieus kunt kleden deze winter

Het zal niemand ontgaan zijn dat de gasprijzen de pan uit rijzen. Om kosten te besparen zetten veel mensen de thermostaat een paar graden lager. Om het niet koud te krijgen, worden warme kledingstukken uit de kast getrokken. In deze blog delen wij hoe jij je warm en modieus kunt kleden deze winter.

Trouwen in de winter: Inspiratie & advies

Blog: trouwen in de winter

Hoewel de winter officieel buiten het trouwseizoen valt, zijn er veel stellen die de voorkeur geven aan trouwen in de winter. Dit is niet zo vreemd, de winter leent zich namelijk perfect voor een romantische en glamoureuze bruiloft. In deze blog delen wij inspiratie en advies voor trouwen in de winter.

Dit zijn dé trends voor de herfst van 2022

Overzicht - Herfsttrends 2022

De herfst is in aantocht, wat betekent dat het straatbeeld binnenkort weer wordt gevuld met nieuwe trends. In deze blog zetten wij onze favoriete trends voor de herfst van 2022 op een rij.

Stylingtips voor een bruiloft in het najaar

Overzicht - blog Stylingtips voor een bruiloft in het najaar

Waar het ene stel wegdroomt bij het idee van een zomerse bruiloft, gaat het andere stel voor een bruiloft in de herfst of de winter. De donkere dagen in combinatie met sfeervolle verlichting zorgen voor romantische taferelen. Om te zorgen dat ook jouw outfit picture perfect is, delen wij in deze blog stylingtips voor een […]

Hoe blijft kleding netjes in een koffer?

Overzicht - blog koffer inruimen

Het is zomer wat betekent dat de kans groot is dat je binnenkort op vakantie gaat. Ongeacht de bestemming, wil je er waarschijnlijk netjes uitzien. Hoe zorg je ervoor dat kledingstukken mooi blijven in een koffer? In deze blog delen wij onze tips.

Dit zijn de bruiloft thema’s voor 2022

Het trouwseizoen is aan de gang en de bruiloften vliegen om je oren. Het komt steeds vaker voor dat stellen ervoor kiezen om een thema aan hun bruiloft te hangen. In deze blog zetten we de populairste bruiloft thema’s voor 2022 op een rij.

Business casual: Wat draag je naar werk?

Het is je gelukt… je hebt je droombaan bemachtigd! De vraag is nu: “Hoe kleed ik mij voor deze baan?”. In deze blog leggen wij je uit wat business casual inhoudt en hoe jij vol zelfvertrouwen op je werk verschijnt.

Populaire dresscodes voor evenementen

Blog - Populaire dresscodes voor evenementen

Bij evenementen zoals bruiloften wordt vaak op de uitnodiging een dresscode vermeld. Om te voorkomen dat je de plank compleet misslaat, leggen wij in deze blog uit wat je draagt bij welke dresscode.

Dit zijn dé zomertrends voor 2022

Blog - Dit zijn de zomertrends voor 2022

Is jouw garderobe al zomerproof? Met een overvloed aan zomercollecties is het soms lastig om door de bomen het bos te zien. Geen zorgen! In deze blog delen wij vijf zomertrends die in iedere man zijn kledingkast thuishoren.

Webshop Cavallaro by Koedijk Mode

Blog - Cavallaro by Koedijk Mode

Vanaf nu kun je de kleding van Cavallaro ook in onze webshop kopen! We hebben deze webshop samen met Matsi.nl ontwikkeld. Met Matsi.nl brengen CSG Reggesteyn en ROC Twente onderwijs en bedrijfsleven samen.

Nieuw bij Koedijk: Hackett London

Blog - Nieuw bij Koedijk: Hackett London

Nieuw: de collectie van Hackett London! Vanaf nu kunt u de gehele collectie bij Koedijk Mode bewonderen.

Vijf passende dresscodes voor de juiste gelegenheid

dresscode koedijk

Misschien heeft u wel eens een uitnodiging voor een feestje ontvangen met een dresscode. Er zijn tegenwoordig veel verschillende dresscodes, dus wat is voor welke gelegenheid gepast? Wij noemen de vijf meest voorkomende stijlen. Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Nieuw bij Koedijk: McGregor & Koll3kt

nieuwe merken koedijk

Nieuw: de gehele collectie van McGregor! Voorheen hadden wij al een deel van de McGregor collectie in de winkel, vanaf nu kunt u de hele collectie bewonderen. Daarnaast voeren wij nu ook de collectie van het merk Koll3kt.

Het voorjaar komt eraan! Bent u er klaar voor?

Blog - Het voorjaar komt eraan! Bent u er klaar voor?

Ook al lijkt het niet zo, het voorjaar zit er toch echt aan te komen. Daarom heeft Koedijk Mode nu stapelkorting op de gehele wintercollectie! Bij aankoop van één artikel krijgt u 40% korting en bij twee artikelen krijgt u 50% korting.

Interview 90-jarig bestaan Koedijk

Overzicht - Interview 90-jarig bestaan Koedijk

Koedijk Mode bestaat 90 jaar, daarom werd er een interview gehouden met Lucien Brinks. Hij vertelt over hoe hij in de zaak terecht is gekomen, waar hij trots op is en wat de toekomstplannen zijn.

Gaat u trouwen? Uw trouwpak is ook belangrijk!

Koedijk mode acties - Herenmode

Gaat u dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Nu kan de zoektocht naar uw trouwpak beginnen. Wist u dat u bij Koedijk alles op maat kunt laten maken? In deze blog vertellen we hoe dat precies in zijn werk gaat.