Dit zijn de bruiloft thema’s voor 2022

Het trouwseizoen is aan de gang en de bruiloften vliegen om je oren. Het komt steeds vaker voor dat stellen ervoor kiezen om een thema aan hun bruiloft te hangen. In deze blog zetten we de populairste bruiloft thema’s voor 2022 op een rij.

Thema 1: Minimalistisch

De naam verklapt het al, maar het bruiloft thema minimalistisch geeft gehoor aan de welbekende uitspraak: “Less is more”. Dit thema is geïnspireerd op de kenmerkende Scandinavische stijl. De locaties van minimalistische bruiloften zijn vaak strak en modern. De versieringen zijn chique en bescheiden. Het sleutelwoord is subtiel. Veel voorkomende tinten zijn wit, grijs en beige. Deze worden voornamelijk gecombineerd met gouden of koperen details. 

 

Thema 2: Garden wedding

Als je wegdroomt bij sprookjes, dan is een garden wedding helemaal aan jou besteed. Bij dit thema vinden bruiloften plaats in de natuur zoals in een bos of weiland. De sfeer van dit type bruiloft is romantisch én natuurlijk. De ceremonie kan plaatsvinden in bijvoorbeeld een kas, een schuur of een tent. Bij het thema garden wedding hangt er ontspannen informele sfeer.

 

Thema 3: Strand 

Met je voeten in het zand het jawoord geven. Dit thema wordt op verschillende manieren aangepakt. Waar het ene stel gaat voor een complete boho sfeer, gaan anderen voor een meer minimalistische aanpak. Qua setting worden pastel- en aardetinten gecombineerd met wit. De versieringen behorend bij dit thema zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals schelpen, drijfhout en katoen.

 

Thema 4: Buitenlandse bestemmingen

Bruiloften worden steeds vaker in het buitenland gegeven. Populaire bestemmingen zijn Italië, Spanje, Griekenland en Zuid-Frankrijk. De omvang van bruiloften in het buitenland is zeer uiteenlopend. Waar het ene stel kiest om een zeer selecte groep mensen uit te nodigen, pakt een ander stel groots uit. 

 

Op zoek naar een pak dat aansluit bij een van deze bruiloft thema’s of een ander thema? Onze experts helpen je hier graag bij. Maak direct een afspraak of breng een bezoek aan onze winkel

 

Tip: Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste acties van Koedijk Mode? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!