Dit zijn dé trends voor de herfst van 2022

De herfst is in aantocht, wat betekent dat het straatbeeld binnenkort weer wordt gevuld met nieuwe trends. In deze blog zetten wij onze favoriete trends voor de herfst van 2022 op een rij.

#1 Bomberjacks

Wie voor een sportieve jas wilt gaan, kan kiezen voor een bomberjack. Een bomberjack, ook wel varsity jacket genoemd, keert eens in de zoveel tijd terug in de mode. Wanneer je een bomberjack combineert met een pantalon of een chino creëer je een outfit die zowel netjes als casual is. Het bomberjack wordt in verschillende stoffen gemaakt; van leer en wol tot aan polyester.

 

#2 Ton sur ton

Bij ton sur ton draag je een hele outfit in dezelfde kleurtonen. Vrij vertaald uit het Frans betekent ton sur ton toon op toon. Dit maakt een outfit samenstellen relatief eenvoudig. Desalniettemin zie je er direct stijlvol uit. Let bij een ton sur ton outfit er wel op dat de kleur jouw haar- en huidskleur complementeert.

 

#3 Sjaal

Op het gebied van accessoires gaan we komend najaar veel sjaals zien. Naast dat een sjaal functioneel is en je lekker warm houdt, kan het ook een fashionable toevoeging zijn aan een outfit. Je ziet de sjaal in verschillende soorten en maten. Een sjaal kan zowel kleur toevoegen aan een outfit als een simpele outfit speciaal maken door een patroon toe te voegen.  

 

Breng voor stylingadvies op maat een bezoek aan onze winkel in Rijssen.