Het voorjaar komt eraan! Bent u er klaar voor?

Ook al lijkt het niet zo, het voorjaar zit er toch echt aan te komen. Daarom heeft Koedijk Mode nu stapelkorting op de gehele wintercollectie! Bij aankoop van één artikel krijgt u 40% korting en bij twee artikelen krijgt u 50% korting. Maar wees er snel bij want op=op!
Mocht u al zin hebben in de zomer, dan hebben wij goed nieuws voor u! De zomerartikelen komen langzaamaan de winkel weer in en we hebben er ook drie nieuwe merken bij.

Atelier Noterman

Het eerste merk dat wij hebben toegevoegd aan onze collectie is Atelier Noterman. Atelier Noterman is een Belgisch label dat hoge kwaliteit herenkleding maakt die net een beetje anders is. Bij Noterman staat het creëren van geluk centraal, vandaar hun tagline “Walk to Happiness”. Dit merk draait om het opnieuw uitvinden van jezelf en anders durven te zijn. De ambitie en passie die de modeontwerpers hebben voor dit merk is dan ook duidelijk terug te zien in elk kledingstuk.

Re-HasH

Het tweede merk is Re-HasH. Re-HasH maakt kleding meesterwerken dat mensen enthousiast maakt, zowel de mensen die het merk al dragen als de mensen die dit binnenkort gaan dragen. Ze maken kleding one-of-a-kind kledingstukken voor mensen die bewust zijn, achter hun keuzes staan en die wegblijven van de zogenaamde regels van de mode. Kortom, echt een merk voor trendsetters die de beste kwaliteit kleding willen.

Blue Crane

Tot slot hebben wij het merk Blue Crane toegevoegd aan onze collectie. Built by Ledûb in het voorjaar van 2016 werd Blue Crane opgericht met een duidelijk doel: stoere en comfortabele kleding voor de jongere man, dat past in de denim fashion wereld. Bij Blue Crane staan kwaliteit, vakmanschap en passie centraal. Blue Crane is voor de man met een goed gevoel voor mode en met een behoefte aan comfortabele stoffen en pasvormen.

 

Benieuwd naar deze merken, of wilt u nog de laatste winterartikelen bekijken? Kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag.