Kostuums

Bij Koedijk Mode hebben wij een groot aanbod aan klassieke en stijlvolle kostuums. Voor kostuums voor in het bedrijfsleven, vrije tijd en evenementen ben je bij Koedijk Mode aan het juiste adres. Bij Koedijk Mode helpen wij je graag aan een perfect passend kostuum of trouwpak. Je kunt altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit en service.

Trouwpakken

Voor jouw bruiloft wil je er goed uitzien. Wij helpen jou daarbij met kostuums, colberts en bijpassende pantalons afgewerkt met prachtige accessoires. Ook hier zijn de Italiaanse invloeden duidelijk zichtbaar. Wij ontwikkelen zelfs eigen stoffen voor jou, om zo nog meer exclusiviteit te verkrijgen. Of ontwerp jouw eigen unieke trouwkostuum! Lees meer over onze trouwpakken of bekijk onze actie!

Meer over Trouwpakken   Trouwpak lookbook

Maatkostuums

Jouw eigen smaak, jouw eigen stijl! Dat bieden wij jou aan met onze maatkostuums. Jij kunt kiezen uit vele Italiaanse stoffen, je bepaalt zelf het model, stof, voering, knopen en stiksels. De prijzen beginnen bij € 549,- en de levertijd is 4 tot 6 weken. Het is aan te raden om hiervoor een afspraak te maken, zodat wij tijd voor jou kunnen reserveren.

Meer over Maatkostuums