Kostuums

Bij Koedijk Mode hebben wij een groot aanbod aan klassieke en stijlvolle kostuums. Voor kostuums voor in het bedrijfsleven, vrije tijd en evenementen bent u bij Koedijk Mode aan het juiste adres. Bij Koedijk Mode helpen wij u graag aan een perfect passend kostuum of trouwpak. U kunt altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit en service.

Trouwpakken

Voor uw bruiloft wilt u er goed uitzien. Wij helpen u daarbij met kostuums, colberts en bijpassende pantalons afgewerkt met prachtige accessoires. Ook hier zijn de Italiaanse invloeden duidelijk zichtbaar. Wij ontwikkelen zelfs eigen stoffen voor u, om zo nog meer exclusiviteit te verkrijgen. Of ontwerp uw eigen unieke trouwkostuum! Lees meer over onze trouwpakken of bekijk onze actie!

Meer over Trouwpakken   Trouwpak lookbook

Maatkostuums

Uw eigen smaak, uw eigen stijl! Dat bieden wij u aan met onze maatkostuums. U kunt kiezen uit vele Italiaanse stoffen, u bepaalt zelf het model, stof, voering, knopen en stiksels. De prijzen beginnen bij € 549,- en de levertijd is 4 tot 6 weken. Het is aan te raden om hiervoor een afspraak te maken, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren.

Meer over Maatkostuums