Webshop Cavallaro by Koedijk Mode

Vanaf nu kun je de kleding van Cavallaro ook in onze webshop kopen! We hebben deze webshop samen met Matsi.nl ontwikkeld. Met Matsi.nl brengen CSG Reggesteyn en ROC Twente onderwijs en bedrijfsleven samen. Aan de hand van praktische, levensechte opdrachten die zijn uitgewerkt door mbo-studenten in samenspraak met de ondernemers, gaan leerlingen en studenten aan de slag bij verschillende ondernemers.

 

Voor Koedijk Mode hebben de studenten een webshop gerealiseerd voor het kledingmerk Cavallaro. De studenten werkten zelfstandig aan de bouw van de webshop. Ook hebben zij diverse contacten met leveranciers en met Koedijk Mode gehad. Door deze praktijkervaring leren de studenten wat er komt kijken bij het opzetten van een webshop. Daarnaast ervaren ze hoe zo’n traject in zijn werk gaat. Ook ervaren hoe het is om met zowel de klant als de leverancier contact te hebben en met ieders wensen rekening te houden.

 

Onderwijscoördinator Bert Veenstra: “Door middel van deze samenwerking tussen het vmbo, het mbo en de bedrijven, hopen wij de jeugd te kunnen behouden voor ondernemend Rijssen.”

 

Cavallaro webshop