Gratis lookbook

Speciaal voor jou hebben wij een inspiratie lookbook samengesteld. Laat je inspireren, lees de reacties van bruidegoms die je voor zijn gegaan en bekijk welke mogelijkheden wij jou te bieden hebben. Wil je vrijblijvend een keer komen kijken, passen of je laten adviseren voor een trouwpak? Dan raden wij je aan om een vrijblijvende afspraak te maken.

Lookbook aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang het lookbook direct in je mailbox!


Onze mogelijkheden

Op onze hoogstaande kwaliteit en service kun je altijd rekenen, en op de mooiste trouwpakken natuurlijk. Je wilt er vanzelfsprekend goed uit zien op je bruiloft. Daar helpen wij je graag bij! Onze trouwpakken zijn helemaal compleet: inclusief kostuums, colberts en bijpassende pantalons. Uiteraard maken we het plaatje compleet met prachtige accessoires.

Je kunt bij ons kiezen uit vele Italiaanse stoffen voor je trouwpak. Daarnaast bepaal je zelf het model van het pak, de stof, voering, knopen en stiksels. Uiteraard geven wij je hierbij advies. Al vanaf €529,- kun je bij ons een uniek trouwpak samenstellen, waarbij de levertijd ongeveer 4 weken is.

Om het nog exclusiever te maken, kun je bij ons ook terecht voor een kostuum op maat. Maak een afspraak zodat wij tijd voor je kunnen reserveren.


Zij gingen je voor

Tom en Marije Jansen
Foto door Baron Fotografie

Rene en Melissa Rozendom
Foto door Fotografie Heidi

Frank en Anneke Dekker
Foto door Gerda van Loo

Daniël en Emma Hardeman
Foto door Baron Fotografie