Maatkostuum

Heeft u een feestje of wilt u er goed uitzien op het werk? Wij bieden u daarvoor de mooiste maatkostuums. Alle colberts en bijpassende pantalons zijn tot in detail afgewerkt met prachtige accessoires. Hierin zijn de Italiaanse invloeden duidelijk zichtbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit vele Italiaanse stoffen en bepaalt u zelf het model, stof, voering, knopen en stiksels. Tenslotte ontwikkelen wij onze eigen stoffen voor u, om onze maatkostuums zo exclusief mogelijk te maken. Voor een perfect passend maatkostuum bent u bij Koedijk Mode dus aan het juiste aders. U kunt in onze winkel altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit en service.

Uw eigen smaak, uw eigen stijl

Bij onze maatkostuums kunt u kiezen uit talloze Italiaanse stoffen, waarbij u zelf het model, de stof, voering, knopen en stiksels uitkiest. De prijsstelling van een maatkostuum begint bij € 549,-. U kunt rekenen op een levertijd van ongeveer 4 weken. Heeft u interesse in een op maat gemaakt kostuum? Maak dan hieronder een afspraak voor het samenstellen van een maatkostuum, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren. Of neem direct contact met ons op, wij staan u graag te hulp.

Een afspraak maken voor een maatkostuum?

Wilt u een afspraak maken voor een kostuum op maat? We nodigen u van harte uit bij Koedijk Mode. Om uitgebreid de tijd voor u te nemen willen we u vriendelijk verzoeken een afspraak te maken via onderstaand formulier. We nemen daarom z.s.m. contact met u op om de afspraak verder af te stemmen.