Maatkostuum

Heb je een feestje of wil je er goed uitzien op het werk? Wij bieden je daarvoor de mooiste maatkostuums. Alle colberts en bijpassende pantalons zijn tot in detail afgewerkt met prachtige accessoires. Hierin zijn de Italiaanse invloeden duidelijk zichtbaar. Daarnaast kun je kiezen uit vele Italiaanse stoffen en bepaal je zelf het model, stof, voering, knopen en stiksels. Tenslotte ontwikkelen wij onze eigen stoffen voor jou, om onze maatkostuums zo exclusief mogelijk te maken. Voor een perfect passend maatkostuum ben je bij Koedijk Mode dus aan het juiste adres. Je kunt in onze winkel altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit en service.

Op zoek naar een trouwpak?

Jouw eigen smaak, Jouw eigen stijl

Bij onze maatkostuums kun je kiezen uit talloze Italiaanse stoffen, waarbij je zelf het model, de stof, voering, knopen en stiksels uitkiest. De prijsstelling van een maatkostuum begint bij € 549,-. Je kunt rekenen op een levertijd van ongeveer 4 weken. Heb je interesse in een op maat gemaakt kostuum? Maak dan hieronder een afspraak voor het samenstellen van een maatkostuum, zodat wij tijd voor je kunnen reserveren. Of neem direct contact met ons op, wij staan je graag te hulp.

Een afspraak maken voor een maatkostuum?

Wil jij een afspraak maken voor een trouwpak op maat? We nodigen je van harte uit bij Koedijk Mode. Om uitgebreid de tijd voor jou te nemen willen we je vriendelijk verzoeken een afspraak te maken via onderstaand formulier. We nemen daarom z.s.m. contact met je op om de afspraak verder af te stemmen.