Nieuw bij Koedijk: McGregor & Koll3kt

Nieuw: de gehele collectie van McGregor! Voorheen hadden wij al een deel van de McGregor collectie in de winkel, vanaf nu kunt u de hele collectie bewonderen. Daarnaast voeren wij nu ook de collectie van het merk Koll3kt.

Over McGregor

Al sinds de oprichting van McGregor in 1921 is dit merk de pionier van een complete lifestyle: American Sportswear. McGregor is alles in één: casual, relaxed, sportief, maar óók stijlvol. Dit merk geeft een eigentijdse invulling aan tijdloze klassiekers zoals de polo en de chino, met onderscheidende, innovatieve materialen en details.

McGregor is er voor de man met een actieve levensstijl. Maar ook voor de man die de aandacht voor de meerwaarde van zorgvuldig gekozen materialen en onderscheidende details waardeert. Het assortiment bestaat uit een basis van classics die in geen enkele garderobe mogen ontbreken, aangevuld met inspirerende kledingstukken. Stijlvol, tijdloos, kwalitatief en innovatief.

Over Koll3kt

Koll3kt is een relatief jong Nederlands mannenmerk. Het merk onderscheidt zich door functionaliteit en innovatie een topprioriteit te maken. Zo voegen zij bijzondere details toe aan hun kledingstukken zoals een speciale smartphone-zak, waterdichte ritsen en een binnenzak voor een stormparaplu.

Het merk biedt kwalitatief hoogwaardige kledingstukken voor het dagelijks leven, gericht op de moderne man. Samen met de grote aandacht voor detail wordt Koll3kt zo een “high-tech” kledingmerk.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de gehele collectie van McGregor en Koll3kt? Kom dan langs bij ons in de winkel. We laten u graag de collecties zien!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste acties van Koedijk Mode? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!