Over Koedijk Mode

Koedijk Mode is een echte speciaalzaak voor herenmode. Wij bevinden ons in het middensegment en het hoge segment. Onze kennis en inspiratie houden we op peil door middel van beursbezoeken in binnen- en buitenland. Service in de vorm van gratis verstelwerkzaamheden, eerlijke adviezen en kennis van stoffen en modellen zijn bij ons standaard. Evenals de juiste combinatiemogelijkheden die we voor jou bij elkaar zoeken. Je wordt bij Koedijk Mode plezierig geholpen en je zult merken hoe belangrijk het is om, onder genot van een kopje koffie, ook eerlijk geholpen te worden.

Een passend advies bij Koedijk Mode

Onze kleding is veelzijdig: van trendy merken als Cavallaro Napoli en Profuomo tot aan gevestigde namen als Tramarossa en AT.P.CO. Elk jaar wordt er goed nagedacht over de in te kopen kleding, door modebeurzen te bezoeken in binnen- en buitenland, zodat je als klanten regelmatig verrast wordt. En mocht er iets versteld moeten worden aan de kleding, dan wordt dat gewoon ter plekke geregeld.

Herenmode sinds 1928

Aangezien Koedijk Mode in Rijssen al meer dan 95 jaar bestaat, is de herenmodezaak inmiddels een begrip in de regio. De 3e generatie, Ingrid en Lucien Brinks hebben de zaak in 1996 overgenomen van haar ouders. Haar overgrootouders zijn in 1928 begonnen aan de Grotestraat 21 met het verkopen van o.a. kostuums. In de loop der jaren is het assortiment wel veranderd. Tegenwoordig verkopen wij ook veel casual kleding van bekende merken. Er zijn voorheen meerdere vestigingen van Koedijk Mode geweest, maar inmiddels is de zeer ruime winkel aan de Grotestraat 21-25 in Rijssen de thuisbasis.

Bekijk hier een mooi artikel van RTV Oost over onze winkel.