Stylingtips voor een bruiloft in het najaar

Waar het ene stel wegdroomt bij het idee van een zomerse bruiloft, gaat het andere stel voor een bruiloft in de herfst of de winter. De donkere dagen in combinatie met sfeervolle verlichting zorgen voor romantische taferelen. Om te zorgen dat ook jouw outfit picture perfect is, delen wij in deze blog stylingtips voor een bruiloft in het najaar.

Warme stoffen

De look van een trouwpak wordt grotendeels bepaald door de stof. Voor het najaar zijn er verschillende stoffen geschikt. De eerste optie is wol. Er zijn veel verschillende soorten wol waaronder merinowol. Merinowol houdt je warm en voelt zeer aangenaam aan. Naast wol zijn stoffen zoals tweed, flanel en fluweel ook zeer geschikt. Deze stoffen zijn tijdloos en onlosmakelijk verbonden met het najaar. Bovendien geven deze stoffen een luxueuze uitstraling aan een trouwpak. 

Kleurkeuze

Het najaar gaat gepaard met het gebruik van bepaalde kleuren. Veel bruidegoms die in het najaar trouwen, kiezen voor een groen pak. Er zijn oneindig veel kleuren groen waardoor er voor iedere bruidegom wat wils is. Naast groen is ook kastanjebruin een zeer geschikte kleur voor een najaarse bruiloft. Zeg nu zelf: “Wat past er beter bij de verkleurde bladeren?”. 

De smoking

In het najaar wordt het al vroeg donker waardoor het een perfect moment is om een smoking te dragen. Een smoking komt namelijk het best tot zijn recht in de avonduren. Je kunt een smoking herkennen aan de zijden revers en de bies op de pantalon. Een smoking behoort tot de dresscode black-tie. 

 

Op zoek naar een pak dat aansluit bij een bruiloft in het najaar? Onze experts helpen je hier graag bij. Maak direct een afspraak of breng een bezoek aan onze winkel

 

Tip: Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste acties van Koedijk Mode? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!