Trouwpak op maat

Als het gaat om uw bruiloft, is het vanzelfsprekend dat u er goed uit wilt zien. Daar helpen wij u graag bij. Onze trouwpakken zijn helemaal compleet: inclusief kostuums, colberts en bijpassende pantalons. Uiteraard zijn alle onderdelen afgewerkt met prachtige accessoires. Om het nog exclusiever te maken ontwikkelen wij zelfs eigen stoffen voor uw trouwpak. U kunt zelfs helemaal zelf uw unieke trouwpak samenstellen en ontwikkelen. Bij Koedijk Mode bent u dus aan het juiste adres voor een trouwpak op maat. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit, service en de mooiste trouwpakken!

Kies uw eigen unieke trouwpak

Bij Koedijk Mode kunt u uw eigen trouwpak samenstellen. Wij bieden u vele Italiaanse stoffen waar u uit kunt kiezen voor uw trouwpak. Daarnaast kunt u het model van het pak, maar ook de stof, voering, knopen en stiksels zelf bepalen. Uiteraard geven wij u graag advies hierbij. Vanaf € 529,- kunt u al een uniek trouwpak samenstellen, waarbij de levertijd ongeveer 4 weken is. Interesse in een trouwpak op maat? Maak hieronder een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren.

We hebben momenteel een actie waarbij u uw trouwpak kunt terugverdienen, bekijk hier de actie

Gratis inspiratie lookbook trouwpakken

Wij hebben speciaal voor u een inspiratie lookbook samengesteld. Laat u inspireren, lees de reacties van bruidegommen die u voor zijn gegaan en bekijk welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. Benieuwd naar het lookbook? Vraag hier het lookbook aan.

Een afspraak maken voor een trouwpak op maat?

Zij gingen u voor

Erik en Mariëlle

Jan en Marjanne

Foto door Jan van de Maat

Jan en Paulien

Foto door Marjoly Fotografie

Christiaan en Lisette

Foto door Marjoly Fotografie

Tom en Marije Jansen

Foto door  Baron Fotografie

Daniël en Emma Hardeman

Foto door Baron Fotografie

Mandy en Eelker Overveld

Foto door Alina Krasieva

Frank en Anneke Dekker

Foto door Gerda van Loo

Rene en Melissa Rozendom

Foto door Fotografie Heidi

Sjoerd Wessels en Patricia Huetink

Foto door Baron Fotografie

Afgelopen zomer getrouwd en m’n trouwpak op maat laten maken bij jullie. Super, blij met het resultaat! Oog voor detail, dus een dikke aanrader voor als je iets unieks wil. Lucien Brinks, bedankt!

Robert-Jan Tijhof

Bedankt voor de goede service en de uitgebreide tijd die jullie voor ons genomen hebben. Het pak ziet er prachtig uit! Dankzij jullie was ons plaatje compleet!

Hans en Anneke Mensink