Trouwpak op maat

Als het gaat om jouw bruiloft is het vanzelfsprekend dat je er goed uit wilt zien. Daar helpen wij je graag bij. Onze trouwpakken zijn helemaal compleet inclusief kostuums, colberts en bijpassende pantalons. Uiteraard zijn alle onderdelen afgewerkt met prachtige accessoires. Om het nog exclusiever te maken ontwikkelen wij zelfs eigen stoffen voor jouw trouwpak. Je kunt deze zelf helemaal samenstellen en ontwikkelen. Bij Koedijk Mode ben je dus aan het juiste adres voor een trouwpak op maat. Daarnaast kun je altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit, service en de mooiste trouwpakken!

Op zoek naar een maatkostuum?

Kies jouw eigen unieke trouwpak

Bij Koedijk Mode kun je jouw eigen trouwpak samenstellen. Wij bieden je vele Italiaanse stoffen waar jij uit kunt kiezen voor jouw trouwpak. Daarnaast kun je het model van het pak, maar ook de stof, voering, knopen en stiksels zelf bepalen. Uiteraard geven wij je graag advies hierbij. Vanaf € 529,- kun je al een uniek trouwpak samenstellen waarbij de levertijd ongeveer 4 weken is. Interesse in een trouwpak op maat? Maak hieronder een afspraak zodat wij tijd voor jou kunnen reserveren.

We hebben momenteel een actie waarbij jij jouw trouwpak kunt terugverdienen, bekijk hier de actie.

Gratis inspiratie lookbook trouwpakken

Wij hebben speciaal voor jou een inspiratie lookbook samengesteld. Laat je inspireren, lees de reacties van bruidegoms die je voor zijn gegaan en bekijk welke mogelijkheden wij jou te bieden hebben. Benieuwd naar het lookbook? Vraag deze gratis aan.

Trouwpak lookbook

Een afspraak maken voor een trouwpak op maat?

Wil jij een afspraak maken voor een trouwpak op maat? We nodigen je van harte uit bij Koedijk Mode. Om uitgebreid de tijd voor jou te nemen willen we je vriendelijk verzoeken een afspraak te maken via onderstaand formulier. We nemen daarom z.s.m. contact met je op om de afspraak verder af te stemmen.

Zij gingen jou voor

Laura & Sander

Foto door Michelle Wever Photography

Niek & Marleen van Heek
Foto door Baron Fotografie

Niels & Danique

Foto door ELZ Fotografie

William en Mirjam

Foto door Baron Fotografie

Jan en Paulien

Foto door Marjoly Fotografie

Christiaan en Lisette

Foto door Marjoly Fotografie

Tom en Marije Jansen

Foto door  Baron Fotografie

Daniël en Emma Hardeman

Foto door Baron Fotografie

Frank en Anneke Dekker

Foto door Gerda van Loo

Rene en Melissa Rozendom

Foto door Fotografie Heidi

Sjoerd Wessels en Patricia Huetink

Foto door Baron Fotografie

Afgelopen zomer getrouwd en m’n trouwpak op maat laten maken bij jullie. Super, blij met het resultaat! Oog voor detail, dus een dikke aanrader voor als je iets unieks wil. Lucien Brinks, bedankt!

Robert-Jan Tijhof

Bedankt voor de goede service en de uitgebreide tijd die jullie voor ons genomen hebben. Het pak ziet er prachtig uit! Dankzij jullie was ons plaatje compleet!

Hans en Anneke Mensink