Gaat u trouwen? Uw trouwpak is ook belangrijk!

Gaat u dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Nu kan de zoektocht naar uw trouwpak beginnen. Wist u dat u bij Koedijk alles op maat kunt laten maken? In deze blog vertellen we hoe dat precies in zijn werk gaat.

 

Want het is een geregel hè? De tafelsetting, de accessoires, de bruidsjurk en de bruidstaart. Overal moet over nagedacht worden. Ook al wordt er vaak gepraat over de jurk van de bruid, het pak van de bruidegom is minstens net zo belangrijk! Maar waar moet u nou op letten bij het kopen van een trouwpak? Een trouwpak mag natuurlijk wel een beetje specialer zijn dan een ‘standaard’ pak voor bijvoorbeeld werkafspraken. Wanneer u vaak een pak draagt, kan het daarom lastig zijn om een mooi trouwpak uit te zoeken. Als u echter nooit pakken draagt is het niet bepaald eenvoudiger. Want hoe weet u nu welke pasvorm bij u past?

Koedijk helpt met persoonlijk advies

Wanneer u op zoek gaat naar een trouwpak krijg u bij ons persoonlijk advies. We denken graag met u mee om te zorgen dat u een mooi én comfortabel pak kunt dragen op de mooiste dag van uw leven. Uw wensen staan bij ons op de eerste plaats. Zo kunt u een afspraak maken op een tijdstip dat u het best uitkomt. Ook als dit in de avonduren is. Wel zo prettig als u een drukke baan heeft bijvoorbeeld. Tijdens de afspraak stelt u zelf uw pak samen, wij geven u deskundig advies. Zo komen we samen tot de mooiste creatie voor uw bruiloftskostuum.

Waar kunt u dan uit kiezen?

U kunt uw gehele pak bij ons zelf samenstellen. U kiest de stof, de voering, de stiksels en het vilt voor de kraag, de knopen, en het model. Vervolgens worden uw maten opgenomen aan de hand van een geijkt paspak. Zo krijgt u een perfect passend pak, zodat u u comfortabel kunt bewegen op uw trouwdag. Niemand wil ten slotte een te strak colbert of een te los zittende pantalon.

Hoe werkt het bestellen?

Nadat uw maten zijn opgemeten en u alle onderdelen heeft uitgezocht, wordt uw trouwpak besteld en gemaakt. Dit duurt ongeveer 3 tot 4 weken. Wanneer uw pak klaar is, kunt u langskomen voor een nieuwe pas-sessie. Tijdens deze sessie passen we alles door, zodat er eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden. Zo weet u zeker dat uw pak volledig naar wens en op maat is. Natuurlijk kunt u ook nog een bijpassend overhemd en/of stropdas uitzoeken. Dan bent u helemaal klaar voor uw trouwdag!

Bent u ook op zoek naar een op maat gemaakt trouwpak? Maak dan direct een afspraak.