Veelgestelde vragen

Welke merken verkopen jullie?

Binnen onze winkel in Rijssen verkopen wij een tal van verschillende merken herenmode. Van trendy merken als Cavallaro Napoli en Profuomo tot aan gevestigde namen als Tramarossa en AT.P.CO. Bekijk vooral alle merken die wij in onze winkel aanbieden.

In onze webshop verkopen wij enkel producten van Cavallaro Napoli. Hier vindt u een collectie van t-shirts, polo’s, broeken en andere herenmode.

Wat voor soorten kostuums bieden jullie aan?

Bij Koedijk Mode hebben wij een groot aanbod aan klassieke en stijlvolle kostuums. Voor kostuums voor in het bedrijfsleven, vrije tijd en evenementen bent u bij Koedijk Mode aan het juiste adres. Bij Koedijk Mode helpen wij u graag aan een perfect passend kostuum of trouwpak. U kunt altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit en service.

Bieden jullie ook kostuums/pakken op maat aan?

Ja, met onze maatpakken bieden wij uw eigen smaak en uw eigen stijl! U kunt kiezen uit vele Italiaanse stoffen, u bepaalt zelf het model, stof, voering, knopen en stiksels.

Wat is de levertijd voor jullie kostuums/pakken?

Onze kostuums en pakken op maat worden speciaal op uw wensen gemaakt. De gemiddelde levertijd hiervan bedraagt 4 tot 6 weken.
Het is aan te raden om hiervoor een afspraak te maken, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren.

 

Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag gerust hieronder.