Vijf tips om het perfecte trouwpak te vinden

De locatie voor je bruiloft is geregeld, je aanstaande heeft de jurk van haar dromen gevonden en de uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar jouw trouwpak. Hoe vind je het perfecte trouwpak? In deze blog geven we jou 5 tips om je zoektocht zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

#1 Maak een moodboard

Om te ontdekken wat je mooi vindt, kun je eenvoudig inspiratie opdoen via Pinterest. Op dit platform vind je oneindig veel foto’s. Sla de trouwpakken die jou het meest aanspreken op op je persoonlijke moodboard. Onze advies is om minimaal 2 maanden voor de bruiloft een afspraak in te plannen zodat je alle tijd hebt om jouw perfecte trouwpak samen te stellen.

 

Tip: download ons lookbook om inspiratie op te doen!

 

#2 Bruiloft setting

Wanneer je een trouwpak uitkiest is de locatie van de bruiloft waarschijnlijk al bekend. De locatie kan goed gebruikt worden als inspiratiebron. Trouw je midden in de natuur? Om op te vallen adviseren wij om dan niet voor groentinten te kiezen. Heb je een minimalistische bruiloft setting? Dan past een trouwpak in het zwart, wit of grijs daar uitstekend bij. Is er sprake van een bepaald thema voor de bruiloft? Dan kun je het trouwpak hier op laten afstemmen. Wanneer je een afspraak bij ons boekt, is het relevant om deze informatie met ons team te delen. Wij kunnen je dan nog beter ondersteunen bij het vinden van een passend trouwpak voor jullie speciale dag. 

 

#3 Matchen met bruid

Als bruidskoppel is niets zo mooi als elkaar complementeren op jullie trouwdag. Hoe stem je het trouwpak af op een trouwjurk die je nog niet hebt gezien? Ten eerste is het essentieel om de wittinten op elkaar af te stemmen. Daarnaast is het belangrijk om vooraf af te spreken voor welke stijl jullie willen gaan. Dit kan van alles zijn; van klassiek tot modern. Door deze zaken kort te sluiten, weet je zeker dat jullie hierin op één lijn liggen en jullie outfits goed op elkaar aansluiten.

 

#4 Schakel vrienden en familie in!

Je hebt je voorbereid door inspiratie op te doen en je hebt enigszins een idee hoe jouw trouwpak eruit moet gaan zien. Dit is het moment dat je een bezoek aan de winkel brengt. Het uitzoeken van een trouwpak kan nogal overweldigend zijn door alle keuzes die je kunt maken op het gebied van kleuren, stoffen en details. Des te fijner het is om vrienden en familie mee te nemen naar je afspraak. Zij kennen je immers als geen ander en kunnen je goed helpen bij het uitzoeken van een pak. Wel is het belangrijk om te beseffen dat hoe meer mensen je meebrengt, hoe meer meningen er zullen zijn. Ons advies is daarom om maximaal 3 mensen mee te brengen.

 

#5 Afstijlen met accessoires

Om je bruiloft look compleet te maken, kun je deze afstijlen met accessoires. Je kunt aan je trouwpakken accessoires toevoegen zoals een pochet, stropdas of strik, schoenen en eventueel sokken. Wij zorgen ervoor dat jouw outfit tot in de puntjes verzorgd is.

 

Wij hopen dat we je zoektocht naar een perfect trouwpak met deze tips vergemakkelijken. Wil je meer weten over trouwpakken van Koedijk Mode? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.

 

Tip: Verdien korting op uw trouwpak met onze onze actie.